Renata Roozendaal-Riedl Master Onderwijskunde (MEd)

Op 25 januari heeft Renata Roozendaal-Riedl op succesvolle wijze haar scriptie over formatieve evaluatie en het bevorderen van een zelfregulerende leerstrategie bij studenten Verpleegkunde van de Hogeschool Rotterdam verdedigd. Het onderzoek is gebaseerd op gegevens van 45 studenten. De resultaten laten zien dat de kwaliteit van feedback in ruime mate voldoet aan de behoefte van de student op het gebied van feedback. Verder laat het onderzoek zien welk effect de kwaliteit van feedback heeft op de leerprestaties van de student. Gebleken is dat de studenten hun leerstrategie voornamelijk aanpassen op basis van de gegeven feedback.

Gefeliciteerd Renata-Roozendaal-Riedl met het behalen van de titel Master Onderwijskunde (MEd). Dank Dr. Martijn van Schaik voor de begeleiding.