Sanne Boer nieuwe Master Onderwijskunde (MEd)

Sanne Boer heeft vandaag op succesvolle wijze haar scriptie voor de Master Onderwijskunde (MEd) verdedigd. De titel van de scriptie luidt: ‘Bewegend leren in het basisonderwijs’. Meer precies gaat het in het onderzoek over de relatie tussen bewegen en het automatiseren van de tafels van vermenigvuldiging in de groepen 5 en 6 van een basisschool. Het onderzoek is opgezet als een veldexperiment, en dat alleen al verdient een compliment. Er is een treatment ge├»ntroduceerd die 4 weken dagelijks is uitgevoerd. De onderzoeksgroep omvat 67 leerlingen. Het afstudeerproject is afgesloten met een onderzoek naar de veranderbereidheid van de leerkrachten. Hoewel de resultaten van het onderzoek niet allemaal naar tevredenheid waren, is het onderzoek op heel goede wijze uitgevoerd. Proficiat Sanne, en veel plezier en succes met deze Master-titel, en welkom bij het Alumninetwerk Onderwijskunde. Dank Joachim Wetterling voor de begeleiding.