Tineke Luca nieuwe Master Onderwijskunde NCOI

Tineke Luca heeft op 22 juni – locatie BCN Utrecht – op uitstekende wijze haar afstudeerwerk voor de opleiding Master Onderwijskunde van NCOI verdedigd. Het thema van de afstudeeropdracht was het ontwerpen van maatwerk blended learning binnen trainingsbureau Boertien Vergouwen Overduin (BVO). Daarbij heeft ze op originele wijze het model van Technical Pedagogical Content Knowledge en het Arena Blended Connected model gecombineerd en beproefd. Er zijn diverse trainingen ontworpen met de ontwerpaanpak die in het afstudeerproject is ontwikkeld, deze zijn geïmplementeerd en geëvalueerd. De resultaten van de pilot-test waren positief. Er is een Beroepsproduct ontwikkeld die bestaat uit een handreiking voor het ontwerpen van blended learning voor de BVO-organisatie. De volgende stap is de trainers te betrekken bij het ontwerp en de realisatie van blended learning. Het advies dat is opgesteld op basis van deze afstudeeropdracht voor de gehele BVO-organisatie is goed ontvangen bij de Directie, die hiermee het blended learning-beleid kan versterken. Gefeliciteerd Tineke Luca! Dank Martijn van Schaik voor de beoordeling. Suzan de Kleer Kathelijn Mulders Sandra Boertien Lutz Mischke NCOI Opleidingen NCOI University of Applied Sciences NCOI Learning NTI Salta Group Boertien Vergouwen Overduin